Colegiul
Tehnic de Industrie Alimentară Suceava finalizează la Elazig, Turcia, proiectul
de parteneriat Leonardo da Vinci, având titlul „Integrarea elementelor culturale şi a cunoştinţelor despre sănătate în
educaţia profesională a alimentaţiei”. La
această ultimă întâlnire au participat reprezentanţi din Ungaria, Polonia, Olanda,
Marea Britanie şi România, unitatea suceveană de învăţământ fiind reprezentată
de către directorul instituţiei, prof.
Buda Niga Petruţa Crăiţa şi de către managerul de proiect, dr. ing.
Sahleanu Emilian.
Obiectivul
final al întâlnirii a fost pregătirea lansării cărţii „Alimentaţie pentru un
viitor sănătos”, care cuprinde reţete tradiţionale din ţările partenere,
principiile generale ale unei alimentaţii corecte precum şi importanţa unei
alimentaţii sănătoase pentru adolescenţi.
Lucrarea se va găsi, în scurt timp, pe site-ul proiectului http://www.szef.u-szeged.hu/~ldvp2012/, respectiv pe site-ul şcolii, http://www.ctiasv.ro/.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu